СТАТТЯ
Переможці районних олімпіад отримали подарунки від Logitech!
2015-12-22

17 грудня в Центрі дитячої та юнацької творчості Солом'янського району підвели підсумки районних олімпіад з комп'ютерних технологій. Олімпіади проходили в два етапи з таких дисциплін: Комп'ютерна графіка, Комп'ютерна анімація і Web-дизайн. Цього року участь брало близько 800 дітей, що є рекордом за всі попередні роки!

«З кожним роком у нас стає все більше учасників, адже діти ростуть, переходять у старші класи і хочуть досягати більших висот. Але цього року, після того, як було оголошено, що переможці олімпіад отримають подарунки від Logitech, у нас був ажіотаж і найголовніше - роботи учнів були на порядок кращі і креативніші, у порівнянні з попередніми роками» - розповідає організатор та ідейний натхненник IT арени, на базі якої вже кілька років проходять районні олімпіади.

Українcька ІТ-індустрія входить в ТОП-30 країн світу, а продукти ІТ-спеціалістів займають третє місце в українському експорті після зерна та металургії. 70% працівників ІТ-галузі займають senior позиції та мають вищу спеціальну освіту. Розуміючи ситуацію із фінансовим забезпеченням українських шкіл, компанія Logitech в 2015 році підтримала учнівські олімпіади із інформатики та комп’ютерних технологій.  Переможці районних конкурсів Солом’янського району отримали технологічні подарунки від компанії-партнера– веб-камери, колонки, клавіатури и мишки.

ФОТОГАЛЕРЕЯ

ОБГОВОРЕННЯ: